Com hi puc donar un cop de mà?

Com col·laborar

Subscrivint una quota de soci

Fent donatius econòmics:

BBVA : ES03 0182 2968 5102 0828 2636

CAIXABANK : ES64 2100 9046 9902 0002 3717

BIZUM : 02243

Donant suport a les campanyes organitzades per càritas o en benefici de càritas.

Fes-te voluntari

UNEIX-TE A L’EQUIP DE CÀRITAS

Càritas és l’expressió de l’amor preferencial de la comunitat cristiana pels pobres inspirat en l’Evangeli i en la Doctrina Social de l’Església, que desenvolupa la seva acció fonamentalment a través del voluntariat.

Tant els tècnics contractats com els voluntaris, comparteixen una mateixa missió: acollir, acompanyar i treballar amb les potencialitats de les persones més desfavorides de la nostra societat per promoure el seu desenvolupament integral.

L’equip de càritas parroquial el Vendrell està format per una cinquantena de voluntaris, tots ells peça clau de la nosta acció, és gràcies als voluntaria amb la seva entrega i dedicació que podem duir a terme els diferents projectes.

Formar part de l’equip de Càritas és sumar-se a un projecte valent i compromès on acompanyem i ens acompanyem. Uneix-te a l’equip!

COM POTS FER-TE VOLUNTARI

Si tens interès a conèixer millor Càritas i la tasca que realitza, i desitges valorar la possibilitat de participar com a voluntari, tingues present que ser voluntari són tres passos:

INFORMACIÓ

Contacta amb nosaltres (Telf – Adreça – Mail) o adreça’t a la seu de Càritas Parroquial del Vendrell al Carrer de la Pau, 2, baixos  –  Telèfons: 977662193 – 608620449.

També a través de la nostra adreça de correu electònic : cabp@caritasdtarragona.cat. T’informarem sense cap compromís.

ACOLLIDA

Et citarem per mantenir una entrevista personal on t’ explicarem com entenem el voluntariat a Càritas, coneixeràs els nostres projectes i dialogarem sobre els teus interessos i les nostres necessitats de voluntariat. Després d’aquesta, s’acorda mútuament el projecte on t’incorporaràs. En una nova entrevista, ja amb el responsable de voluntariat del projecte, es concreten el temps de dedicació i les funcions a assumir.

FORMACIÓ

El coneixement sobre com ens organitzem i el model d’acció social des del que treballem ho assoliràs a través de les diferents fases de l’itinerari que segueix el voluntariat,  de forma que amb l’acompanyament del teu equip de voluntaris i a través dels espais de formació  bàsica, específica i permanent que oferim adquiriràs progressivament les competències necessàries per desenvolupar amb qualitat el teu servei i perquè alhora esdevingui una experiència enriquidora per tu mateix.