Els mossens

Mn. Joan Maria Padrell Benet, (Tarragona, 1969), rector de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell. Ordenat prevere el 13 de setembre de 1998.

Ja fa anys que es pot accedir al coneixement i informació de moltes parròquies mitjançant la xarxa electrònica. Diuen que aquesta és una manera virtual d’accedir a llocs i institucions, però jo crec que és un accés perfectament real ja que en aquesta plana hi trobareu tota la informació autèntica i actualitzada de totes les activitats i serveis que es fan a la nostra parròquia. D’aquesta manera us podreu informar de lluny estant, dels horaris, contactes, requisits sobre els sagraments, activitats parroquials dels diferents grups pastorals, etc.

Per això és tan lògic i oportú donar-vos la benvinguda en entrar en aquesta pàgina web, de la mateixa manera com ho faria si us rebés a la porta mateix de l’església. Així doncs, amb afecte i amb la voluntat de servir-vos, sigueu benvinguts. Restem a la vostra disposició per tot el que la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell us pugui oferir. 

Mn. Joan Maria Padrell Benet.

 

 

Mn. Clemente Lucena Gómez, Vicari. (Linares 1967) ordenat prevere l’1 de gener de 2000.

 

Imagen 003

Mn. Josep Maria Barenys Capellades, (Maspujols, 1929), adscrit a la parròquia del Vendrell. Ordenat prevere 31 de maig 1952.

 

Imagen 008

Mn. Jordi Barenys Capellades, (Maspujols, 1933), adscrit de la parròquia del Vendrell. Ordenat prevere 12 d’agost 1956.

 

Explorar 1

Mn. José Antonio Fernández Moreno, diaca de la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell. Ordenat diaca el 26 de maig de 2013.