Joves

 

Qui som?

El grup de joves Santa Anna és la proposta que la parròquia del Vendrell ofereix als adolescents i joves. Vol ser un espai d’acollida i de compartir, tot intentant treballar actituds de vida des de la perspectiva cristiana.

 

Què fem?

Som grups de diferents edats que ens reunim cada dissabte al vespre. Hi fem  activitats formatives i lúdiques.
Les sortides i colònies durant tot l’any i, especialment, en temps d’estiu, són moments privilegiats per recollir tot el treball fet durant el curs.

També participem en les pregàries i les celebracions pròpies d’un grup de joves parroquial.
Els serveis i els camps de treball ens fan conèixer realitats que sovint ens passen desapercebudes. Col·laborem en algunes campanyes i entitats solidàries, especialment amb Càritas, Mans Unides.
I a més, celevrem l’eucaristia dominical amb un estil jove els diumenges a la tarda, per poder animar els cants i les celebracions. I moltes altres coses…

Sortida a la Sagrada Familia dissabte 10 de Octubre

 

 

 

Romeria a Montserrat 19 i 20 de setembre 

El cap de setmana del 19 i 20 de setembre es va celebrar la 80ena Romeria a Montserrat. El dissabte va pujar el grup de joves de la parròquia que podeu veure en les fotografies  de sota. El diumenge es va afegir el grup de peregrins junt amb els Portants del Sant Crist que organitzen la Romeria. El grup ( va ser rebut pel rector del Santuari que ens va adreçar una reflexió i, després del rosari i de les vespres de la tarda vam tornar en autocar al Vendrell.